---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

Dette er historien bag Kennel Pelo.

 

Vores interesse for Schæferhunde startede, da vi købte vores første tæve, Heksehuset´s Cleo. Egentligt skulle hun bare være vores familiehund, men da vi mener, at det er vigtigt at socialisere en lille hvalp og senere træne lydighed, så startede vi hvalpetræning i kreds 4 Roskilde.

 

Og så var vi populært sagt blevet bidt af en gal schæferhund.

 

Lotte har nu taget opdrætteruddannelsen i Dansk Kennelklub og den udvidede hundeholderuddannelse. Den 19. april 2002 fik vi vores kennelmærke og så meget frem til at lave vores egne hvalpe og være med til at præge dansk schæferhunde opdræt i fremtiden.

 

Købet af Heksehuset´s Cleo har således været starten på en for os hel ny livsstil.

 

Vores mål er at opdrætte gode og væsenstærke schæferhunde, som kan begå sig både som familie-, brugs- og udstillingshunde.

Vores ønske er at avle en sund og stærk schæferhund med de fremragende egenskaber og det temperament, som netop kendetegner denne dejlige race.

 

Kennel Pelo vil lægge vægt på kvalitet frem for kvantitet.

 

Vi lægger stor vægt på, at vores hvalpe kan begå sig i en familie, derfor er de meget inde sammen med familien, også når der er gæster, da det er her, de bedst socialiseres til bl.a. børn.

 

Den 28. november 2003 fik vi vores første kuld hvalpe. De blev født i et nyindrettet hvalperum med en stor hule og masser af gulvplads. Der gik de sammen med moderen, når vi ikke var hjemme, ellers var de sammen med resten af familien og fik en masse oplevelser både inde og ude. På denne måde håber vi, at hvalpene blev godt rustet til at komme ud i en ny familie.

 

Der har siden været en del hvalpe og for hvert nyt hvalpekuld udvikler vi vores viden omkring vores egne linier. Hvad giver de videre af udseende og sind - hvilke linier af hanhunde skal vi vælge til en enkelte tæve osv.

 

Vi bor på landet og har 15 tønder land med græs, så hundene har rige muligheder for at rende rundt og lege, samt træne både lydighed og spor. Både Lotte og Peder er uddannede instruktører, og vi er begge aktive intruktører i Schæferhundeklubben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lotte & Peder Olesen • Vilkestrupvej 1 • 4623 Ll. Skensved • 29 45 49 44 • 40 32 46 16 • e-mail: pelo@kennel-pelo.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennel Pelo - Schæferhundeopdræt

en firbenet kammerat - en schæfer det klart

 Forside AvlstæverAvlshannerUnghundeParringerTil salg Foto Hvalpekuld Pensionister •  Kontakt os Links

Lotte & Peder Olesen • Vilkestrupvej 1 • 4623 Ll. Skensved • 29 45 49 44 • 40 32 46 16 • e-mail: pelo@kennel-pelo.dk