Tags: yzf 600 ført tilbage.

kr108.05 kr144.02
  • På lager
  • k1135


Er du blevet bekymre sig om, ikke har tid til fitnesscentret, fordi arbejdet eller har brug for at tage sig af dine børn?Med dette produkt, behøver du ikke at bekymre sig om dette problem længere, kan du træne derhjemme, der er bekvemt for dig, at spare din tid, kom og prøv det, det vil ikke lade dig ned.

Funktioner:

Med Elektronisk Muskel Simulator anti-generator microcurrent stimulation, den Elektroniske Muskel Simulator efterligner hjernen i at give motor kommandoer, og derefter sende kommandoer til den muskel, musklen vil gå biomimetic naturlig bevægelse.

Med dette produkt, behøver du ikke at gå til gymnastik, kan du træne derhjemme, som er praktisk og nemt for dig, at spare din tid og penge.

Enkle design og efter med menneskelige krop engineering, som også let for dig at bruge det.

Værten er fast med kobber-spænde, som er ikke let at falde, og sikker at bruge, give dig en bedre bruger oplevelse.

Med det indbyggede lithium-batteri, der kan give dig en lang bruge tid, det er også let for dig at bære den, hvor du ønsker at bruge det.

Specifikationer:

Materiale: ABS+PU

Farve: sort

Vært diameter: 60 mm / 2,4 i

Bælte længde: 1100mm / 43.3 i

Batteri: 1 * lithium batteri, 150mAh (inkluderet)

Pakke størrelse: 250 * 200 * 45mm / 9.8 * 7.9 * 1.8 i

Pakke vægt: 304g / 10.7 gram

Packing liste:

1 * Abdominal Styrkelse Værktøj

1 * USB-Kabel

Forsendelse:

1.Vi garanterer, at sende varerne ud indenfor 24-72 timer efter bekræftelse af betaling, bortset fra ferie.

2.Vi skib fra Kina post,HKpost EMS,DHL,Fedex,i henhold til dine valg, når de afgiver ordrer .

3.Hvis du ikke har modtaget varen efter 45 dage,er du velkommen til at kontakte os.Vi vil gøre vores yderste for at løse problemet.

5. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Garanti:

1.Alle elementer har 1 års garanti.HVIS dit køb ikke opfylder salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål eller svarer til beskrivelsen, kan Vi sikre, at dine problemer er løst .

2.For en forkert leveret varer, Bedes du kontakte os inden for 48 timer efter levering.Vi vil sørge for at levere de rigtige varer eller returnere alle din betaling.

3.For defekte eller mangelfulde produkter,bedes du tage billeder eller videoer,vi vil gensende eller tilbagebetaling efter bekræftelse.


  • Model-Nummer: Muskel Mave Bælte
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • funktion: Mave
  • Anvendelse: Andre
  • Type: Enkelt-Hjulede


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer