Tags: mænd lightere, bluetooth-ring, cigarett, lager lightere, krig lightere, multi lightere, cool gadget, gadgets for mænd teknologi smart, 2021 gadget, lightere lys.

kr46.21 kr83.96
  • På lager
  • k356


Genopladelige lettere

I øjeblikket er på markedet opladning lettere med et varmt wolfram wire, lighter og elektrisk lysbue, puls lettere af de to kategorier

1. Wolfram cigaret lighter,prisen er billig,let,nogle typografier, du kan erstatte den wolfram wire,holdbar i brug

2. Arc cigaret lighter,med dobbelt linjer med en enkelt ledning,arc tænding hurtig,nem at bruge.

3. Opkræve et lettere afgift er ca 2 timer tilbage,kan universal-USB 2.0 interface opladning,universal mobiltelefon oplader stik,bil oplader og USB-port på computeren, osv., har også en del, der kommer med det direkte USB-stik,der er direkte opladning.

4. Generelt om 2-3 pakker til venstre og højre. Strømmen løber ud, når opladningen er både simpelt og bekvemt. Er en ny energi, energibesparelser og Miljøbeskyttelse punkt røg enheder.

En,produkt introduktion:

Et genopladeligt elektrisk wolfram wire/elektrisk lysbue, puls lettere,farvet med øko-venlige,rene,low-carbon el-energi til at erstatte den traditionelle gas og brændstof, energi,USB-interface opladning,kan genbruges,kan være et alternativ til de traditionelle lightere, omfanget af brugen,arc lettere,det kan producere på den menneskelige krop, uden at skade arc spark,behøver kun at være tændt, der blev udsat for den bue gnist både brother antænde,ikke producerer skadelige gasser,flammer,sikre,miljøvenlige.

For det andet produkt beskrivelse

Via USB-interface opladning,kan tilsluttes til computer,mobiltelefon opladere osv. for nogen udgangsspænding dc 5 v,udgangsstrøm er 1. 0A oplader på en opladning, en afgift af 1. 5-2 timer kan være fyldt,når opladningen lyser den røde indikator,fuld af elektricitet, når lyset slukkes automatisk,når den er Fuldt Opladet kan bruges 100-300 gange,du kan punkt 6-pack røgelse yai venstre og højre, eller brug for en uge eller deromkring.

For det tredje,batteriet

Produkt bruger high-sats lithium-ion polymer batteri,før brug er det"high-præcision batteriets ydeevne tester", der skal kontrolleres, for at sikre sikkerheden af batteriet kan. Over-opladning,over-udledning,overbelastning osv. flere beskyttelse. Høj kapacitet,kommercielle forstørrelse.

For det fjerde advarsel

1. Venligst ikke dette produkt i vand eller anden væske,da det ellers vil forårsage en kortslutning.

2. Efter opladning skal du afbryde strømforsyningen(normalt fuld opladning tid er 2 timer),skal du ikke lang tid til at fuldføre opladning af batteriet være tilsluttet til strømforsyningen,over opladning vil forkorte batteriets levetid;

3. Vil batteriet være opbrugt,arc gnist varighed er kortere,på dette tidspunkt, bedes du oplade batteriet ikke er helt afladet før brug, nemlig afgift vil forlænge batteriets levetid;

4. Vær venlig ikke at opretholde en lang tid at antænde,anbefales det at bruge det ikke mere end 10 sekunder for at forlænge produktets levetid.

Fem,vedligeholdelse

1. Ofte med en blød, tør klud til forsigtigt at tørre,kan du holde en lettere glans;

2. Efter en tids brug,den forkromet metal overflade vil miste sin glans,hvilket er et normalt fænomen,og kemikalier efter eksponering eller i høj temperatur miljø,denne situation er mere indlysende. Vi anbefaler, at du køber en professionel polsk værktøjer",og tør mørke pletter;

3. Maling glans af en høj overflade mere omhyggelig vedligeholdelse,fordi de er udsat for ridser;

4. Da batteriet er brug for en kemisk reaktion princippet,hvis der i lang tid ikke bruges,anbefales hver seks måneder, afgifter, når,til at forhindre, at batteriet over-udledning,påvirker dens levetid.

Sjette,plateau våben,brændstof til Prærien,for at tilpasse sig til en bred vifte af højde klimaforhold,frihed for antændelse.

Syv,lille størrelse,udsøgte mode,udseende er udsøgt og smuk atmosfære.


  • Materiale: Metal
  • Model-Nummer: 2104151709
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Technics: Lak


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer