Tags: ywx brugerdefinerede diamant maleri.

kr52.82 kr95.97
  • På lager
  • k417


15 Tommer græske Padle Solid Ufærdige Træ Padler Sorority Broderskab Padle for Kunst, Håndværk og Home Decor(2 Stk)

Let at male: denne pagaj i træ er lavet af kvalitet, fyrretræ, der er let at male, male og dekorere, klar til at farve og dekorere som du har lyst til at vise dine specielle design, der kan anvendes i mange år.

Brug din kreativitet: en ufærdig træ-pagaj, er kreativitet en tom håndværk levere på, som at male, farve, din personlighed, du ønsker, og det vil vise, skønne gaver og home decor.

Dimensioner: 15 x 4,0 x 0,47 tommer ufærdige træ pagaj med en hængende hul i håndtaget, det er høvlet, poleret og dekoreret, med en meget glat overflade, og træ er en lys farve, der absorberer malingen og pletter let.

Gaver valg: denne massivt træ padle tilbyder en reel sorority eller broderskab gave, Du kan give en gave med særlig betydning for at give til andre, træ håndværk vil være en uforglemmelig gave.

Hvad får du: du får 2 kvalitet, fyrretræ, træ pagaj, med præcision pine skæring og state of the art " produktions processen, meget holdbar og nem at håndtere.

Farve: træ-farve

Materiale: fyrretræ

Bemærk: Fordi hver enkelt batch af oprindelige træ er forskellige, farve og mønster af produktet kan afvige fra billedet.Prøv at forstå det, tak!

Pakkens Indhold:

2 * Græsk Padle.

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.


  • Farve: woodcolor
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Pine


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer